Hoe reserveren?

Prijzen

Wij houden drie tarieven aan voor de woning, ongeacht het aantal gasten.

 1. In het laagseizoen betaalt u € 60,- per nacht..
 2. In het hoogseizoen betaalt u € 134, – per nacht. (7 nachten minimum; minder is op aanvraag en naar beschikbaarheid)
 3. In het tussenseizoen € 105,- per nacht.

2019-2020:

 • Tussen: 7 t/m 20 december ’19
 • Hoog: 21 december ’19 t/m 10 januari ’20
 • Tussen: 11 januari t/m 31 januari ’20
 • Hoog: 01 februari t/m 28 februari ’20
 • Tussen: 29 februari t/m 27 maart ’20
 • Hoog: 28 maart t/m 17 april ’20

Voor alle overige periodes gelden de prijzen voor laagseizoen.

Zo werkt het

 1. Vraag ons naar de beschikbaarheid: u kunt de kalender raadplegen op de site van de beheerder ter plaatse (de firma Berger/Arena-Juwel), daar ziet u welke data de woning nog vrij is. Klik hier of stuur ons een mail: appartementje@sol.at
 2. In uw e-mail kunt u ook uw vragen stellen en wensen verduidelijken.
 3. Besluit u te huren? Dan vinden we dat prachtig! U ontvangt van ons een overeenkomst en praktische informatie. Wij blokkeren de door u gewenste periode zodra we van u een (e-mail) akkoord op de overeenkomst en een aanbetaling ontvangen hebben van € 200,-. Het restbedrag maakt u dan over uiterlijk 2 maanden vóór vertrek (details en voorwaarden zijn in de overeenkomst te vinden).
 4. De sleutel wordt u tijdig toegezonden.

De belangrijke ‘kleine lettertjes’

Wij houden het liever helder en duidelijk. Dus laten we de ‘kleine lettertjes’ in dezelfde lettergrootte zien als de rest.
De vermelde prijzen zijn voor de huur van het appartement per nacht, inclusief stroom, water en verwarmingskosten. U dient € 60,- extra te betalen (verplicht) voor de eindschoonmaak en een waarborg van € 50,- voor de sleutel en eventuele schade. Bed-, bad- en keukenlinnen kunnen we op verzoek door de beheerder ter plaatse laten klaarleggen (er geldt een meerprijs van € 18 per persoon). We raden zelf echter aan uw eigen linnen mee te nemen want wij hebben ondervonden dat de laken- en handdoekensets die de beheerder uitdeelt soms wat oud zijn en je hebt bovendien altijd meer nodig dan je krijgt, is onze ervaring.

In het hoogseizoen is de aankomst op zaterdag vanaf 14 u, en vertrek op zaterdag vóór 10 u ’s ochtends. Uitgebreide informatie over alle voorzieningen (bakker, supermarkt, enz.) en de huisregels vindt u ter plaatse in een dikke map.

Roken is niet toegestaan en huisdieren worden niet toegelaten.

Advertenties